Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kültür Sanat ve Spor Derneği Kuruldu
banner229

Siirt'in en büyük eksikliği olan kültür, sanat ve spor eksikliğini gidermek adına Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği kuruldu.

Siirt'in adını dünyaya duyurmak amacıyla kurulan derneğin yönetim kurulu başkanı Narin Oğuz Yardım, Başkan Yardımcısı Erol Avcı, Genel Sekreter Zekeriya Altınkum, yönetim kurulu üyeleri ise İrfan Tekin, Mehmet Ali Olğaç, Melike Akınay, Alper Yüksel, Zeki Başaran ve Behçet Kavun'dan oluşuyor.

Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını, dernek binasında gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Narin Oğuz Yardım ve Yardımcısı Erol Avcı, Avrupa Birliği başta olmak üzere çok önemli projeleri tek tek hayata geçireceklerini ve bu sayede Siirt'in adını dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet sait yıldırımer 2 yıl önce

Memleketimiz yararına tüm faaliyetler değerlidir ,önemlidir.Bilhassa kültür sanat ve spor alanları ile ilgili STK lar.Temsil ettikleri toplumun vitrin özelliğini taşır.Rabbim mahcup etmesin inşaAllah.