Bu haber kez okundu.

Siirt Semt Pazarları Huzurlu Alışverişin Adresi
banner229

Siirt Belediyesi tarafından 2022 yılında hizmete alınan üç ayrı kapalı semt pazarları, huzurlu yaşam yerlerine dönüştü.
Semt pazarlarında artan alışveriş yoğunluğuna karşı Siirt Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.
Vatandaşın huzuru için çalışan ekipler, pazar yerlerinin temizliğinin yanı sıra, pazarcı esnafının fiyat etiketleri, ölçü-tartı aletlerini kontrol ederek vatandaşın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasının teminatı oluyor.
Pazar yerleri vatandaşlarımız için kolay ulaşılabilir olmasına, konforlu ve temiz alışveriş yapmaları için aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar oldukça konforlu olacak şekilde dizayn edilerek, halkın hizmetine sunulmuştur.
Her konuda olduğu Pazarlar konusunda da vatandaşlarımızdan gelen talep, eleştiri ve önerileri dikkate alıyor, herkesin keyifle ve sağlıkla alışveriş yapabileceği ortamlar oluşturmaya özen gösteriyoruz.
Siirtliler hizmetin en iyisine layıktır anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, 2023 yılı yatırım programına alınan Barış Mahallesi Semt pazarı yapım proje çalışmaları devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.