Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu İle Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
banner229

Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu İle Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında Federasyon binasında üyelerin katılımıyla indirim protokolü yapıldı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Müdürü Tuğçe Önel ve Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Baki Olğaç arasında Federasyonda Şehit aileleri ,Gaziler ,Güvenlik korucuları ve ailelerinin faydalanacağı İmza protokolü kapsamında her türlü muayene,tetkikler ve röntgenlerde %20 indirim protokolü imzalandı. 

Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Baki Olğaç, Emeği geçen başta Özel Siirt İbni Sina Hastanesi yönetimine teşekkür eder Güvenlik Korucularına hayırlı olmasını diledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Müdürü Tuğçe Önel imzalanan indirim sözleşmesinin tüm Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu üyelerine hayırlı olmasını diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.