Bu haber kez okundu.

Siirt Kültür ve Sanat Derneği Dünya Kadınlar Gününde Depremzedeleri Unutmadı
banner229

Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Siirt Kültür ve Sanat Derneği ilimiz de bulunan depremzede kadınlar için bir etkinlik düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Siirt’te bir öğrenci yurduna yerleştirilen depremzede kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

 Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından Esma Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen etkinlikte kadınlara karanfil verildi, ardından çeşitli hediyeler dağıtıldı ve burada bulunan çocuklarda doktorlar tarafından diş taramasından geçirildi.

Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardım burada yaptığı açıklamada,“İlimize gelen depremzede bayanlarımızı ziyaret ettik. Onların gününü kutladık. Onlara kişisel hijyen paketi ve Karagül  hediye ettik. Onların yanında her zaman olduğumuzu belirttik ve onları yalnız bırakmayacağız. ” Dedi.

Etkinlik sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Depremzede ailelere vermiş oldukları desteklerden dolayı Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardım'a plaket verdi.

Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve depremzede aileler ile Kültür, Sanat ve Spor Derneği üyeleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.