Bu haber kez okundu.

Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneğinden Ahlat Kaymakamlığına Ziyaret
banner229

Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim ve yönetim kurulu üyeleri Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ’ı ziyaret etti.

Başkan Yardım yapmış oldukları ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sosyal içerme ve gençlik alanında hak temelli çalışmalar ve ortak projeler hazırlamak amacıyla Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği olarak Ahlat kaymakamlığı ile çalışılacak konular üzerinde  Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ’ı ziyaret ederek istişare toplantısı yaptıklarını söyledi”.

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Ahlat Kaymakamı Fikret  Dağ’a teşekkür etti.

Ahlat Kaymakamı Fikret  Dağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği  ile yapacakları işbirliğinin her iki tarafa hayırlı olmasını diledi.

Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardım ve yönetim kurulu üyeleri çalışma yapacakları Ahlat Doğal ve Kültürel Mirası Yaşatma Derneği ve Ahlat Kadınını Topluma Kazandırma Derneğini ziyaret ederek, yapacakları proje kapsamında yapılacak işler ve faaliyetler üzerinde anlaştıklarını ve bu iş birliğinin Kadim bölgenin Siirt ili ve Ahlat ilçesine hayırlı olmasını temenni ettiler.

Başkan Yardim, ayrıca Ahlat ziyaretinde kendilerine destek olan AK Parti Ahlat Kadın Kolları Başkanı Necmiye Daşdemir'e teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.