Bu haber kez okundu.

Siirt'in Eruh İlçesi, Türkiye Atletizm Federasyonu'nun Milli Takım Seçmelerine Ev Sahipliği Yapacak
banner229

Siirt'in Eruh ilçesi, Türkiye Atletizm Federasyonu 'Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım seçme yarışmalarına ev sahipliği yapacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan "Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım seçme yarışmaları" 15 Nisan 2023 tarihinde WA WAMR yarışma, teknik kuralları, TAF Yarışma talimatı ve statüde belirtilen hükümler doğrultusunda Siirt’in Eruh ilçesinde düzenlenecek.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, “Yarışmanın teknik toplantısı Teknik delege başkanlığında 14 NİSAN 2023 tarihinde saat 17:00'de yarışmanın yapılacağı Siirt - Eruh Gençlik Merkezi Toplantı salonunda yapılacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Yapılan yazılı açıklamanın devamında ise turnuvaya ilişkin şu bilgiler verildi: Yarışmaya katılacak bütün sporcu, temsilci ve antrenörler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ederek, İl Müdürlükleri tarafından imzalı tek kafile listesi ile yarış yerine geleceklerdir.

Yarışmalara katılacak sporcu, temsilci ve antrenörlerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerindenalacakları tasdikli kulüp veya ferdi isim listelerinin, bir adedini Federasyon görevlisine vermekzorundadırlar. (Silinti, kazıntı ve isim ilavesi yapılmış listeler kabul edilmeyecektir.) Yarışmaların kayıtları; statü ile birlikte yayınlanan kayıt linki üzerinden 11 NİSAN 2023 tarih, saat 17.00'e kadar https://forms.gle/gUTypGzeYpGbqkCz6 link üzerinden yapılacaktır.

Kayıtların son kontrolü ve göğüs numarası dağıtımı 14 Nisan tarihinde saat 17:00'da teknik toplantıda yapılacağından, tüm temsilcilerin toplantıya katılmaları zorunludur. Teknik toplantı sırasında ve sonrasında sporcu kaydı yapılmayacaktır. Tüm kayıtlar internet üzerinden yapılacaktır.

Belirtilen süre içerisinde kayıtlarını yaptıramayanlar, teknik toplantı saatinden bir saat öncesine kadar federasyon hesabına 100 TL geç kayıt bedelini yatırarak dekontlarını teslim etmeleri halinde kayıtları alınacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.