Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Başkan Yardımcılığına İş İnsanı Göncü Getirildi
banner229

Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkan Yardımcılığına genç iş insanı Hasan Mert Göncü getirildi.

Antalya’da yaşayan Tarkan Göncü’nün oğlu iş insanı Hasan Mert Göncü, il genel meclis başkanı Cihangir Bayram ve kulüp başkanı Hifzullah Canpolat’ın başkan yardımcılığı teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Genç iş insanı Göncü, sosyal medya hesabından şöyle dedi:“Beni bu mutlu günümde arayıp memleketimin güzide takımı Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkan Yardımcılığına layık görüp seçimlerde öneren amcam İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve bana bu görevi layık görüp tebliğ eden değerli büyüğüm Kulüp Başkanım Hıfzullah Canpolat’a sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. 

Her şey Siirt İl Özel İdare Spor  için, Allah utandırmasın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan hak 3 yıl önce

daha ne kadar yalakalık yapacaksınız merak ediyorum memlekette oturmayanın bu görevde ne işi var imam hıfzıllahın özel idare müdürlüğünde ne işi var çekin artık bu memleketin üzerinizden elinizi hak etmeyenlerin hepsi bir görevde ALLAH ından bulursunuz inşAllah