Bu haber kez okundu.

Siirt Havalimanı’nda Eylül Ayında 5.664 Yolcuya Hizmet Verildi
banner229

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Siirt Havalimanı’nın 2022 yılı Eylül ayına ait hava yolu uçak yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Buna göre, Siirt Havalimanı’nda Eylül ayında iç hat yolcu trafiği 5.664 oldu.

Eylül ayında Siirt Havalimanı’nda iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 60’a ulaştı.

Yük (Kargo+Posta+Bagaj) trafiği ise 61 ton oldu.

9 Aylık (Ocak-Eyül dönemi) dönemde ise Siirt Havalimanı’nda yolcu trafiği 38.600, uçak trafiği 404, yük trafiği ise 386 ton olarak gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 1 yıl önce

Siirte düzenli uçuşlar ve ucuz olursa yolcu sayısı daha fazla olur, yolcuların çoğu ya Batman ya D.Bakirdan uçuyor.