Bu haber kez okundu.

Siirt Güres Caddesi’nin Yaya Ulaşımı Araştırması Yapılıyor
banner229

Siirt’in araç trafiğine kapalı olan Güres (Hz Fakirullah) Caddesi, bir araştırmanın konusu haline geliyor.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı Mimar Meltem Gelgen tarafından yürütülen çalışma, kent merkezindeki yaya ulaşımı konusunu araştırmayı amaçlıyor.

Çalışma kapsamında, ilk adım olarak bir anket hazırlanmıştır. Ankette, katılımcılara Siirt Güres Caddesi ile ilgili değişik konularda 30’dan fazla soru yöneltilerek görüşleri alınıyor. Ankete erişim için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx4snWW2tWeByMeSi9fxE9wNbGYOMjvD5Xh-ZMcz1QahGxkQ/viewform?pli=1 adresi kullanılabiliyor.

Bu araştırma, kentleşme sürecinde kent merkezlerindeki yaya ulaşımının önemini vurgulamayı amaçlıyor. Güres Caddesi’nin yaya ulaşımına yönelik sorunları ve iyileştirme önerilerini belirlemek amacıyla yapılan çalışma, bilimsel bir yaklaşımla gerçekleştirilecek.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı Mimar Meltem Gelgen, bilimsel çalışmanın sonuçlarını değerlendirecek ve rapor haline getirecek. Bu rapor, yaya ulaşımının geliştirilmesine yönelik kararların alınmasına katkı sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.