Bu haber kez okundu.

Siirt Emniyetinden Kaçakçılara Ağır Darbe
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, 2 farklı araçta yapılan aramada gümrük kaçağı çeşitli markalardan (33) adet cep telefonu, Kilit-3 uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan daha sonra park halinde terkedilmiş durumda bırakılan bir araçta yapılan aramada da 7330 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüzce “Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine “ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 33 Adet gümrük kaçağı Cep Telefonu ile 7330 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüzce “Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine “ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 09 – 14 Ekim 2020 tarihleri arasında (2) farklı araçta yapılan aramada gümrük kaçağı çeşitli markalardan (33) adet cep telefonuna el konulmuştur.

Ayrıca 12.10.2020 Pazartesi günü İlimiz Kilit-3 uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan daha sonra park halinde terkedilmiş durumda bırakılan bir araçta yapılan aramada da 7330 paket gümrük kaçağı sigaraya el konulmuştur.

Her iki olay ile ilgili yürütülen adli tahkikat devam etmektedir.

Kaçakçılık suçlarına yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmektedir, mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 33 55” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.