Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Çölyak Hastalarına Yardımları Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Çölyak hastalarının yeterli ve dengeli beslenmelerine yardımcı olmak amacıyla Glutensiz Gıda Yardım Paketi dağıtımına devam ediyor.

2021 yılı içerinde toplam 2000 adet çölyak gıda paket dağıtımı gerçekleştirilecek. Gıda paketlerinin dağıtımı çölyak hastası olduğuna dair sağlık raporu ve ikametgâh belgesi ile başvuran vatandaşlara doğrudan olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, pandemi sürecinde kentte yaşayan çölyak hastalarının glütensiz gıdalara daha kolay ulaşmaları ve bu konuda mağduriyet yaşamamaları için gıda paketlerini belirlenen adrese ulaştırmaya devam ediyor.

Kent genelinde çölyak hastası 150 aileye her ay düzenli olarak gıda desteğinde bulunan Siirt Belediyesi, glütensiz gıda paketlerini hijyen kurallarına uygun şekilde belirlenen adreslere ulaştırılmaya devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.