Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ’NDEN KURS ATAĞI
banner229

Siirt Belediyesi eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda kadınları, gençleri desteklemeye devam ediyor. 
Belediye tarafından ücretsiz olarak açılan mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları devam ediyor.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Kadın Yaşam Merkezi, Orhan Doğan Parkı Kültür ve kreş Merkezi ve Özbel Kültür Evi kurs merkezlerinde toplam 37 öğretici ve 1067 Kursiyere hizmet veriliyor.
Kentte kadınların hem meslek öğrenmeleri hem de aile bütçelerine katkıda bulunabilmelerini sağlamak için açılan kurslara yoğun bir katılım var. 
Belediye bünyesinde, Yüzme Kursu, Türk İşaret Dili Kursu, Yabancı Dil Kursu, Okuma- Yazma, Kur’an- Kerim Okuma Kursu, El sanatları, müzik kursları (Gitar, Piyano, Erbane), Akıl ve Zekâ oyunları, Dikiş- Nakış, Bağlama, Keman, Çini İşlemeciliği, Bilgisayar kursu ile kişisel gelişim ve eğitim kursları ücretsiz olarak veriliyor.
Ayrıca kurslardan yararlanmak isteyen ve 3-6 yaş aralığında çocuğu olan kadınlar için de kolaylık sağlamak adına kreş hizmeti sunuluyor.
 “Kültür Sanatı, sporu ve eğitimi her yönüyle destekliyoruz”
Siirt’te kadınların kendini geliştirebilecekleri sosyal alanları oluşturmaya ve hizmet sunmaya devam eden Siirt Belediyesi açmış olduğu kurslarla binlerce insanı hem iş hayatına hem de sosyal hayata katılımlarını sağlıyor. 
Hedefimiz; Toplumda kültür ve sanat bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, Kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, Aile ekonomilerini güçlendirmek, toplumda dostluk, dayanışma birlik ve beraberlik ile ve güven duygusunu pekiştirmek, boş zamanların verimli bir şekilde kullanımını sağlamaktır. 
Kurslara başvurmak isteyenlerin Siirt Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Orhan Doğan Parkı, Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ile Özbel Kültür Evi’ne gelerek kayıt yaptırmaları gerekiyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.