Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİNDEN, İL ÖZEL İDARE SPORUN ALTYAPISINA ANLAMLI DESTEK
banner229

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü, Siirt Özel İdare Sporun alt yapısını oluşturan Futbol Akademisindekayıtlı 125 çocuğa malzeme desteğinde bulundu.

Sporun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yoğun çalışmalar sürdüren Siirt Belediyesi, spora teşvik amaçlı amatör spor kulüplerine malzeme yardımlarına devam ediyor. 

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin süreceğini, spor ve sporculara yeni imkânlar sunmak için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi.

İmkânlar doğrultusunda spor kulüplerine destek vermeye ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kentte sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi hedefliyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirmek, yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırmak hepimizin görevi. Biz de spora ve sporcuya elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İlimize kazandırılan Siirt İl Özel İdare Eğitim, Spor ve Dinlenme Tesisleri, son derece modern ve çeşitli spor donatıları ile sporcularımıza her türlü imkânı sunan muhteşem bir tesis, inşallah buradan çok büyük yetenekli sporcularımız çıkacaktır.”

Siirt’in geçmişinde bir futbol sevgisi ve kültürü olduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, ilimizi 3 ligde temsil eden Siirt İl Özel İdare Sporun tüm sporcularına, teknik heyete ve kulüp başkanınabaşarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Hacıbektaşoğlu minik sporcularla tek tek selamlaşarak, kendileri ile bir süre sohbet etti, eğitim durumları hakkında bilgi aldı. 

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Siirt Belediyesi tarafından 125 sporcu için alınan spor malzemeleri ile kulüp rengine göre özel tasarlanmış formaları minik sporculara dağıttı.

Program, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi. 

Düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Siirt Belediyesi Spor Müdürü Aydın Özev ve sporcular katıldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.