Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Şehir Genelinde Görüntü Kirliliği ve Kaldırım İşgallerine Karşı Ortak Tedbirler Aldı
banner229

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri, Temizlik, Ulaşım Hizmetleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgali ve görüntü kirliliği ile ilgili denetimleri artırdı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatları doğrultusunda gece saat: 01:00- 05:00 arasında gerçekleştirilen denetimlerde, şehir genelinde cadde kenarları, kaldırımlar ve benzeri yerlere bırakılan izinsiz duba, flama, levha gibi malzemelerin toplanması için titiz bir çalışma yürütüldü.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimlerde toplanan malzemeler, ulaşım hizmetleri müdürlüğü garajında muhafaza altına alındı. Vatandaşlar belediyenin yapmış olduğu çalışmayı desteklediklerini belirterek, ilgili birimlere teşekkür ettiler.

Şehir estetiğine ve ulaşım düzenine katkı sağlayan bu ortak çaba, görüntü kirliliği ve yaya geçişleri ile araç park alanlarını işgal edenlere karşı mücadelede şehir estetiği ve ulaşım düzenine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Şehir estetiğini bozan ve görüntü kirliliği oluşturan işgallerin kaldırılması konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.