Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Devasa Bir Spor Tesisine Daha İmza Atıyor
banner229

Siirt Belediyesi Sosyal belediyecilik anlamında büyük bir eseri daha kentte kazandırıyor. Siirt Belediyesi Spor parkı kentte önemli bir değer katacak.
Sosyal ve kültürel projelerde Siirt’te ilklere imza atan Siirt Belediyesi gençleri ve çocukları spor yapmaya ve sporun çeşitli dallarıyla buluşturmaya devam ediyor.
Siirt Belediyesi vatandaşların sporu hayatlarının bir parçası konumuna getirebilmeleri, bireylerin erken yaşlardan itibaren sporla tanışmaları sağlamak ile birlikte kentin spor yaşamına değer katmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiriyor ve kentte yeni spor alanları kazandırıyor.

Bu kapsamda, ilimiz merkez Barış Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi ve Yüzme Havuzu arkasında belediyemize ait 12.752 m2’lik alanda, “Spor Parkı” inşaatı hızla devam ediyor.
Spor Parkı’nda; 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet tenis kortu, 1 adet kapalı spor salonu ve 2 adet soyunma ve dinlenme odaları ile 4.950 m2 yeşil alan yer almaktadır. 

Siirt Spor Parkı tamamlandığında futbol, basketbol, tenis ve kapalı spor salonuyla gençlerimize eşsiz bir deneyim sunacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.