Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ BİN KİŞİLİK İFTAR ÇADIRI KURDU
banner229

Siirt Belediyesi tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda oluşturulan ‘İftar Çadırı’nda her gün bin kişiye sıcak yemek ve tatlı ikram ediliyor.
“Vali Hacıbektaşoğlu, ilk İftarı Vatandaşlara yaptı.”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ramazanın ilk günü iftar çadırında vatandaşlarla birlikte aynı sofrayı paylaştı.
Vatandaşlarla ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşadıkları için mutlu olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Bizleri bir kez daha bu mübarek aya kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Mübarek Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlarımızla orucumuzu açtık. Vatandaşlarımıza ramazan ayı boyunca sıcak aş ikramımız devam edecektir.” dedi.
“Dezavantajlı 150 Aileye Her Gün Sıcak Yemek Konutlarında Teslim Ediliyor”
Vali Hacıbektaşoğlu; Siirt Belediyesi tarafından her gün düzenli olarak 150 dezavantajlı ailemize sıcak yemek konutlarında teslim ediliyor. Bu uygulama yılın her günü devam etmektedir. Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan, dar gelirli, yoksul, engelli ve yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi 3 bin beş yüz aileye de gıda paketi dağıtımına da başlandığını söyledi.
“Kezer Kampüsünde Öğrencilere Her Gün 350 Kişilik İftar Verilecek”
Siirt Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Ramazan ayı boyunca her gün bin kişilik iftar yemeğine ek olarak Siirt Üniversitesi Kezer kampüsünde öğrencilere 4 Nisan Pazartesi gününden itibaren düzenli olarak 350 kişilik iftar yemeğinde öğrencileri ağırlayacak.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.