Bu haber kez okundu.

Siirt Belediye İş Sendikasından Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özer Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt temsilciliğine getirilen Turhan Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt temsilcisi Turhan Koyuncu, “ Cemiyetimiz teveccüh gösterip, beni bu göreve layık gördüler. Birlik ve beraberliğin sağlanması, bütünleyici bir yönetim anlayışıyla Kentimize, tüm üye arkadaşlarımıza hizmet etmek için buradayız.
Herkesin hakkını savunup, gazetecilerin hak ettiği değeri sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cemiyetimize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.   
Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özer Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl Temsilciliğine atanan Turhan Koyuncu’ya başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.