Bu haber kez okundu.

Siirt Altınoluk Turizmin Hacılarından Selam Var
banner229

Bu sene Siirt Altınoluk Turizm Organizasyonu ile Siirt’ten hacca giden hacı adayları, Arafat’a çıkmadan önce Medya Siirt aracılığıyla Siirt’teki sevdiklerine selam yolladılar..

Mekke’de kaldıkları otelden, Arafat Vakfesine hazırlanan Siirtli hacı adayları, Siirt ve Türkiye’de yaşayan yakınlarına selam yolladılar.

Siirt Altınoluk Turizm hacıları bir kafile Başkanı bir din görevlisi bir şirket görevlisi eşliğinde 20 Haziran 2022 den beri Mekke’de bulundukları süre içinde otelleri servisleri yemekleri ile beraber 10 numara hizmet aldıklarını sizlere ve tüm Siirt’teki sevdiklerine akrabalarına selam gönderdiler.

Mekke’de kalan Hac kafilesi kaldıkları süre içerisinde bol bol umre yaparak, kutsal mekanları gezdiler.

Kutsal topraklarda Hac ibadeti için bulunan Siirt Altınoluk Turizm hacılarının tüm yakınlarına,Siirtli hemşehrilerine dua ve niyazda bulunarak,Siirt’eki akrabalarına selamlarını yolladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.