Bu haber kez okundu.

Sigara Kaçakçılarına Geçit Yok
banner229

Siirt İl merkezinde bir iş yerinde yapılan aramada; çeşitli markalarda 265 karton (2650 paket) gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Emniyet Müdürlüğümüzce “Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine “ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Siirt İl merkezinde bir iş yerinde yapılan aramada; çeşitli markalarda 265 karton (2650 paket) gümrük kaçağı sigaraya el konulmuştur.

Söz konusu olayla ilgili olarak Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 33 55” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.