Bu haber kez okundu.

Sevilen Kadın Hırka Modelleri
banner229

Mevsimsel hava geçişlerinin olduğu dönemlerde ne ince ne de kalın kıyafetler giyilir. Bu dönemde en çok tercih edilen ürün hırkadır. Kadın hırka modelleri yenilenerek popüler olmaya başlar. Uzun boy modeller kadar kısa boy hırka modelleri de tercih edilir. Triko, pamuklu kumaş gibi değişik hammaddelerden imal edilir.

Cepleri, süslemeleri ile görselliği yüksek ürünlerdir. Kadın hırka modelleri arasında inceleme yapıldığında daha çok merserize örgüden olanların tercih edildiği gözlenir. İnce yapısı ile sıcak ve soğuktan koruma görevi üstlenir. Hastalıklara karşı sizi korur. Sabah ya da akşam serinliğinde sizi rahatlatarak hasta olmamanıza yardımcı olur.

Taşlı Kadın Hırka Modelleri

Taşlı ürünler her alanda görselliği arttırır. Bu nedenle taşların ışıltısı kadın hırka modelleri içinde de kendine yer bulur. Tasarımcılar tarafından tasarlanarak imal edilen taşlı modellerde omuz taşları, yaka taşları ya da kol taşları bulunur.  Taşlı kadın hırkaları ve diğer modelleri bedenleri ile görmek için https://www.axxelgulertekstil.com/kadin-hirka-modelleri sayfasına hemen giriş yapınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.