Bu haber kez okundu.

Şahin Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı 
banner229

Şahin ailesi, rahmetli Hacı Nuri’nin oğlu, Ceylan ve Özcan Şahin’in babaları, Abdurrahim ve Yusuf Şahin’in abileri, Adnan Kuzu ve Sami Palan’ın kayın babaları, Melle Talih Şahin’in vefatı nedeniyle taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Şahin ailesi yayınladığı mesajında; Dar-i bekaya irtihal eden aile büyüğümüz, babamiz Melle Talih ŞAHİN'in vefati nedeniyle bizleri yalniz bırakmayarak acımizı paylaşan; telefonla, mesajla veya sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildiren ve taziyemize katılarak acimiza ortak olan başta Kadirşinas Siirt halkina, Siirt Valiliğine, İl Alay Komutanliğina, resmi sivil kurum ve kuruluş temsilcilerine, siyasi partilere ve tedavi esnasında yardımlarını esirgemeyen Siirt Eğitim ve Araştırma  Hastanesi yöneticilerine, hekimlerine ve sağlik personeline, tüm es, dost, akraba ve sevenlerimize ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygilarımızi sunariz.
Cümle geçmişlerimize Allahtan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz.

ŞAHİN Ailesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.