Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, ilimizde göreve başlayan kurum müdürleri ve AK Parti Kadın kolları Başkanına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Cirit, 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emin Oğuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak, ziyaretlerinde Siirt Üniversitesi Kimya Mühendisliği tarafından yerel ürünlerin sanayiye kazandırılması misyonu ile üretilen Lalehan markalı doğal bıttım özlü şampuan ve fıstık kolonyası hediye etti.

Ziyaretlere Rektör yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr. Cahit Pesen de eşlik etti.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.