Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak’a Prof. Dr. Yasin Aktay’dan Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Rektörlük makamında yapılan ziyarete Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Lineer Metal AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Baydarman,  Siirt üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr.Ömer Şahin katıldı.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, 24 Eylül 2020 tarihinde 2020/432 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nihat Şındak’a yeni görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

 Siirt Üniversite’nin yürüttüğü projeleri yakından takip ettiklerini belirten Prof. Dr. Yasin Aktay, Rektör Şındak’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Prof. Dr. Yasin Aktay, ayrıca, her daim üniversitenin yanında oldukları ve olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Şındak ise, şehrin en güzide kurumları arasında yer alan Siirt Üniversitesinin gelişimi için bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Rektör Şındak, Siirt Üniversitesi’nin Türk yükseköğretimine çok önemli katkılar sağladığını belirterek, şehrimiz ve ülkemizin her anlamda kalkınması için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından Rektör Şındak’ın, Aktay  ve beraberindekileri uğurlamasıyla sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.