Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Vatandaşları Sosyal Market’e Desteğe Davet Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Malatya ve Adıyaman ziyaretlerinin ardından üniversitenin üst yönetimi ve aileleriyle Sosyal Market’e destek ziyaretinde bulundular.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve rektör yardımcımız Prof. Dr. Tekin Şahin; başsağlığı ve taziye dilekleri ile afetten kurtulanlara geçmiş olsun temennilerini iletmek üzere deprem bölgeleri; Malatya ve Adıyaman'a iki günlük ziyarette bulunmuşlardı.

Malatya ve Adıyaman ziyaretleri dönüşü ilimizde 19 sivil toplum kuruluşunun öncülüğü ile açılan Sosyal Market’e destek ziyaretine giden Rektör Şındak: “Kahramanmaraşın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7.7, 7.6 büyüklüğünde iki deprem yaşadık. On bir il etkilendi, biz iki tanesini gördük.

Devletimiz  bütün kurumlarıyla müdahale ediyor. Bizlerde karınca kararınca müdahale etmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üniversite olarak şunu bilmemiz gerekiyor yarınla bitecek şey değil, bizim daha güçlü daha sabırlı, metanetli ve ciddiyetle devam etmemiz gerekiyor.

Yapacak daha çok işimiz var, gelişlerimiz sürecektir, sürmek zorundadır. İnşallah elbirliğiyle elimizden geleni yaparız; bir nevi merhem olmaya devam ederiz.”İfadelerini kullanarak asrın felaketinin Malatya ve Adıyaman’da oluşturduğu etkilere dair gözlemlerini aktardı.

Yaklaşık 13-14 Milyon vatandaşımızın etkilendiği bu depremin oluşturduğu tahribatla mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Rektör Şındak; desteklerin, yardımların süreklilik arz etmesi gerektiğini, bunun için ziyaretlerine periyodik bir şekilde devam edileceğini belirtip Üniversitenin hazırladığı destek paketini Sosyal Market yöneticilerine teslim edip vatandaşlarımızı yardımları sürekli kılmaya davet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.