Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak'tan Nezaket Ziyaretleri
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları ilimize yeni atanan Vali Yardımcısı ve kurum müdürlerine  hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ  ve Prof. Dr. Tekin ŞAHİN ile birlikte Siirt Vali Yardımcılığına atanan Şeyma Aktaş SEMİZ, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Salih SADOĞLU, İl Müftülüğüne atanan Şakir PİNAL ve İl Meteoroloji Müdürlüğüne atanan Songül GEÇKEL'e  hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Makamlarda  gerçekleşen ziyaretlerden  Rektör Şındak, hediyelerini verip hayırlı olsun temennilerinde bulunup yeni  görevlerinde başarılar diledi.

Vali yardımcısı  ve kurum müdürleri Rektör ve rektör yardımcılarının bu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini iletiler.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.