Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Başhekim Vural’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberindekiler Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Selahattin Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Siirt Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne dönüştürülmesi çalışmaları kapsamında Başhekim olarak atanan Genel Cerrah Uzmanı Prof. Dr. Selahattin Vural’ı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Tekin Şahin, Prof. Dr. Ömer Şahin, Genel Sekreter Abdulkadir Işık ve Genel Sekreter Yardımcısı Özer Fethi Çelepçıkay ile birlikte Başhekim Vural’a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural, "Çok başarılı hizmetler veren arkadaşlarımızın bıraktığı bayrağı teslim aldık. Çalışmalarımızı güç birliği içinde sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Vural,Yeni çıktığım bu yolda yönetim ekibimle birlikte vatandaşlarımıza sağlık alanında birçok yenilikler kazandıracağımıza inanıyorum. Sağlık hizmetinde kalitenin yüzü olmak için çalışmalarımıza başlayacağız. İnanıyorum ki hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bunun için yönetim birimimle birlikte her türlü desteğe, birlikteliğe ve fikre açığız” dedi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimine kavuşmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,“Başhekimimizin atanıp göreve başlamasından dolayı çok mutluyum. Başhekimimizin inşallah yönetimi ile birlikte hastanemizde yeni bir ivme yakalayarak yaşanan veya yaşanabilecek sorunların üstesinden layıkı ile geleceğine inanıyorum. Biz de Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığımız ile birlikte Hastanemize her türlü desteği vererek el birliğiyle hastanemizi Siirt ve bölge halkına en üst seviyede hizmet veren bir kurum haline getirmek için gayret edeceğiz. Aynı zamanda Tıp Fakültemizin öğretim üyesi olan Sayın Başhekim Vural’a yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.