Bu haber kez okundu.

Ramazan Pidesi 3 TL'den Satılacak
banner229

Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, ramazan pidesinin 3 TL'den satışa sunulduğunu belirtti.Elçi, ramazan pidesinin geçen yıl ile aynı fiyattan satışa sunulduğunu belirtti.

Siirt Fırıncılar Odası olarak bünyelerinde kayıtlı il ve ilçelerde fırın ve ekmek fabrikalarıyla yaptıkları görüşmeler sonucu bu yıl pide fiyatlarını artırmama kararı aldıklarını kaydeden Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, "Ramazan ayı ile birlikte pide üretimimiz de başladı.

Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi yaptığı açıklamada yağlı susamlı ve yumurtalı Ramazan pidesinin 3 TL den satılacağını açıkladı.

Ramazan pidesinin  normal ekmek gibi 200 gram  olacağını belirten Elçi ”Ramazan pidesi fiyatlarına zam yapmadık. Geçen yılkı fiyatlardan satacağız. Yumurtalı susamlı pideler 2.5 TL  yumurtalı susamlı ve yağlı pidelerde 3 TL, Ramazan için imal edeceğimiz simitlerde 1 TL den satılacak.” Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtRamazan Pidesi3 TL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.