Bu haber kez okundu.

Plaj Bayrakları
banner229

Şenlikler, festivallerde ve çeşitli organizasyonlarda rüzgarda dalgalanan büyük bayraklar bulunmaktadır.
Bu bayraklar üzerinde çeşitli firmaların veya hizmetlerin tanıtımı bu bayraklarla yapılmaktadır. Bu alanda kullanılan bayraklar arasında plaj bayrakları bulunmaktadır. Bu bayraklara plaj bayrağı denilmesinin nedeni rüzgarda dalgalanarak dikkat çekmesidir. Bu bayraklara farklı isimler de verilmektedir. Bayraklı duba, damla bayrak, yelken bayrak gibi isimler kullanılmaktadır. 

Bu bayrakların temel malzemesi bayrağın ayakta durmasını sağlayan dubadır. Plastikten yapılan ve için su, toprak gibi ağırlıkların doldurulması ile yere sabitlene bayrakların bayrak kısmı hafif kumaşlardan tasarlandığı için rüzgarda dalgalanmaktadır. Rüzgarda dalgalanan plak bayraklar uzak noktalardan da görüldüğü için çok dikkat çekmektedir. Bu bayraklar kalabalık ortamlarda çok daha fazla kişinin görmesi için uygun modellerdir.

Plaj Bayrakları Kullanım Alanları 

Reklam ve tanıtım amaçlı kullanılan bayraklar arasında plaj bayrakları bulunmaktadır. Özellikle kalabalık ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan bu bayrakların baskıdan önce tasarımının yapılması konusunda destek alabilirsiniz.yüksek çözünürlüklü ve kaliteli bir plaj bayrak modeli için https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak/ sayfasını ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPlaj Bayrakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.