Bu haber kez okundu.

Pervari’de  Yaşanan Silahlı Kavgada Mahkemeye Çıkarılan 10 Şüpheli Şahıstan Beşi Tutuklandı
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde yaşanan silahlı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda  gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen 10 şüpheli şahıstan beşi tutuklandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada;Siirt'in Pervari ilçesinde belediye başkanlığı seçimiyle ilgili yaşanan silahlı kavgada (1)  kişinin hayatını kaybettiği ve (4) kişinin yaralandığı olayda; gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen (10) şüpheli şahıstan, (5)’i tutuklanmış, (4)’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, (1) şüpheli ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılma kararı verilmiştir.

Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede sürdürüldüğü ilçede, 250 Polis Özel Harekât ekibi, 350 jandarma personeli ve 31 zırhlı araç görevlendirilmiştir.

Olayla ilgili idari ve adli soruşturma titizlikle devam etmektedir.6/04/2024

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.