Bu haber kez okundu.

Pervari’de Köylüler İçin 60 Yaşam Çadırı Kuruldu
banner229

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Ayvalıbağ köyünde meydana gelen zemin hareketlenmesinden dolayı evlerde meydana gelen çatlaklar ve yıkılmalar nedeniyle AFAD başkanlığı tarafından köylüler için 60 adet yaşam çadırı kuruldu.

Köyde birçok evde meydana gelen çatlaklar ve kısmi yıkılmalardan dolayı AFAD başkanlığı tarafından köye 60 yaşam çadır gönderildi.

Gönderilen çadırlar Siirt Valiliği öncülüğünde Siirt AFAD ekipleri personeli tarafından kurularak köylülere verildi. Yıkılan evlerin tespiti için çalışmaların diğer köylerde de devam edeceği öğrenildi.

Pervari Ayvalıbağ mağdurları için AFAD ekipleri ve Jandarma Personeli ile birlikte kurulan çadırlar, Pervari Kaymakamı Aziz Kocabaşı Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve AFAD Müdürü Cahit Akkoyun ile birlikte incelediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.