Bu haber kez okundu.

Pervari’de Çıkan Silahlı Kavgada 1 Ölü 4 Yaralı
banner229

Pervari İlçe merkezinde belediye başkanlığı seçimini kazanan ve kaybeden iki grup arasında çıkan silahlı kavga neticesinde 1 ölü 4 kişi yaralandı.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada: Pervari İlçe merkezinde belediye başkanlığı seçimini kazanan ve kaybeden iki grup arasında dün gece saat 22:45 civarında başlayan tartışma sonrasında çıkan silahlı kavga neticesinde 5 kişi yaralanmıştır.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerimiz sevk edilmiştir.

Yaralılar Siirt ve Şırnak'taki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. 

Kavgada ağır yaralanan ve helikopterle Siirt Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralı bir vatandaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. 

Olaya karışan 6 kişi gözaltına alınmış, adli soruşturma başlatılmış olup, kolluk birimlerimizce yürütülen tahkikat titizlikle devam etmektedir.

Polis ve jandarma ekiplerince ilçe ve hastanelerde güvenlik tedbirleri alınmıştır. 

Olayların büyüyerek devam etmemesi, halkımızın huzur ve güvenliği için Pervari ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 3 Nisan 01.00'den geçerli olmak üzere 04 Nisan Perşembe günü sabah 09:30’da kadar sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştır.

Vefat eden vatandaşımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

Konu ile ilgili gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir..

Siirt Valiliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.