Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın Yeni Yıl Mesajı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özcan Mesajında;“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınıyla,doğal afetlerle, ekonomik sıkıntılarla mücadeleettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz” diyen Başkan Özcan, “2020 yılı,tüm dünyada Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti.

Çin’den başlayıp hızla dünyanın her yerine yayılarak,küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen pandemi sınavında, uluslararası pazarlarda çok ciddi daralmalar yaşanırken ülkemizin erken dönemde aldığı tedbirlerin faydasını gördük ve Türkiye, bu sınavı diğer ülkelere kıyasla nispeten daha az kayıpla geçirmeyi başardı.

Dolayısıyla bu süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına ve 2023 hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşüne kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum.

Biz de bu süreçte Pervari Belediyesi olarak, bir yandan pandemi ile mücadelede 7-24 esasıyla her türlü önlemi titizlikle uygulayıp vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdük, diğer yandan da kentimizi kalkındıracak ve geleceğe taşıyacak projelerimize aynı kararlılıkla devam ettik.

Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ilçemizde ortaya koyduğumuz çalışmalarda, Pervari’in her yönüyle daha yaşanabilir bir ilçe olması için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz.

Ülke olarak, 2020’de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla başta Pervarili hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyor; 2021’in herkes için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.