Bu haber kez okundu.

Özel Umut Yolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
banner229

Siirt’in Veysel Karani Beldesinde hizmet veren Özel Umut Yolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile yayınladığı mesajda bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Özel Umut Yolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Asım Gücel yayınladığı mesajında; Dünya’nın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakârlık, yeniliklere açıklık, sabırlı ve anlayışlı olmak, ilham kaynağı konumunda olmak gibi çok kıymetli kişilik özelliklerini taşımayı gerektiren en saygın meslektir.

Geçmişte, günümüzde ve gelecekte hangi şartlar altında olursa olsun bilgiyi üretecek, geliştirecek ve bir sonraki nesillere aktaracak en kıymetli kişiler öğretmenlerdir.

Öğrencilerin, ihtiyaçlarını belirleyerek bu ihtiyaçlara uygun eğitim planları hazırlayan, aileler ve diğer eğitim paydaşları ile öğrencilerin gelişimleri hakkında iletişime geçen, öğrencileri bir sonraki sınıfa ve mezuniyetleri sonrasında onları bekleyen zorlu hayata hazırlayan, başta Özel Umut Yolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kıymetli öğretmenleri olmak üzere, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.