Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinden Öğrencilere Sinema Etkinliği
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Halide Kutlualp Ortaokulu öğrencilerine Sinema ve Mısır etkinliği düzenledi.

Okulların açılması ile birlikte etkinliklerine hız veren Özel Siirt İbni Sina Hastanesi  uyum sürecine artı değer katacak sinema etkinliği gerçekleştirdi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Halide Kutlualp Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere sinema gösteriminde bulundu. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla  Halide Kutlualp Ortaokulu öğrencilerine sinema etkinliği düzenledi.Etkinliğe öğrenciler öğretmenleri refakatinde katılım sağladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı açıklamada;çocuklar için çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ve öğrencilerin  eğlenceli bir gün geçirdiklerini söyledi.

Yüksekkol;“Sinemayla çoğu ilk kez buluşan Halide Kutlualp Ortaokulu öğrencileriyle sinema etkinliği düzenledik. Keyifli bir gün geçirdik. Gayet güzel bir sinema günü geçirdik. Bu etkinliğimizin devamı olacak. Amacımız sosyal hayatı biraz daha pasif olan öğrencileri daha aktif bir şekilde sinemayla, etkinliklerle buluşturmak.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak bu etkinliklerimizin devamını getireceğiz. Çocuklar için çok güzel bir etkinlik oldu bu. Gayet eğlenceli bir gün geçirdiklerini söyledi.

Bu anlamda hastane olarak Halide Kutlualp Ortaokulu öğrencilerİni sinemaya götürdüklerini ayrıca öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunduklarını söyledi.

Halide Kutlualp Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri  Özel Siirt İbni Sina Hastanesi yönetimine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.