Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Siirt Üniversitesinde Stant Açtı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Siirt Üniversitesi Kezer Kampüsü’nde stant açarak hastaneyi tanıtan broşürleri dağıttılar.

Özel Siirt İbni Hastanesi’nin açtığı standı ziyaret eden katılımcılar, hastane bünyesinde bulunan doktorlar ve indirimler hakkında bilgiler alarak, hastane tarafından dağıtılan broşürleri incelediler.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nce kurulan stant, Üniversite Yönetimi olduğu kadar, öğrencilerden de yoğun ilgi gördü.

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Acil Servis, Biyokimya Laboratuvarları, Dahiliye, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göz Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Diyetisyen kadrosuyla uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.