Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Eğitim Çalışanları ve Öğretmenlere İndirimli Hizmet Verecek
banner229

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında  indirim protokolü imzalandı. 
Protokole göre ilimizde görev yapan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm personeller ve öğretmenler ilgili hastanenin sağlık hizmetlerinden %20 indirimli faydalanacaklar.

İmzalanan Protokole göre İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı personel ve öğretmenler (Anne, baba, eş ve çocuklar) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetlerinden uygulanmak üzere ayaktan işlemlerde %20(yirmi) oranında indirim sağlanacaktır. 

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma İl Milli Eğitim  Müdürü Deniz Edip ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

İl Milli Eğitim  Müdürü Deniz Edip,indirim anlaşmasının tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı kısa açıklamada, "İndirim anlaşması, Siirt Milli Eğitim  Müdürlüğü çalışanları ve öğretmen arkadaşlarımıza hayırlı olsun."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.