Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan Kayran Tekstil ve Tekstil Kent İnşaatına Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç kurum ziyaretlerinin ardından ilimizde faaliyet gösteren tekstil atölyelerine ziyarette bulundular.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilimizde faaliyet gösteren Kayran tekstil atölyesi ve Doğan mahallesinde tekstil kent inşaatında incelemelerde bulundular.

AK Patti Milletvekili Osman Ören, İl Başkanımız Ekrem Olğaç, ile birlikte ilimizin Doğan mahallesinde yapımı eden ve bir çok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan Tekstil kent inşaatında yürütülen çalışmaları inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldıklarını söyledi.

KAYRAN TEKSTİLE ZİYARET 

Ören ve Olgaç daha sonra 100 kişiye istihdam sağlayan Kayran Tekstili ziyaret ettiler.

Milletvekili Ören yaptığı açıklamada; “Üreten, istihdam sağlayan işletmelerimize ziyaretlerimiz sürüyor. 100 kişiye istihdam sağlayan Kayran Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek ,Tesis ve çalışmalar hakkında bilgi aldık. 

İşletme sahibine misafirperverliği ve samimi karşılaması için teşekkür ederim”.Dedi.

Kayran Tekstil yetkilisi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Ören ile İl Başkanı Olğaç'a teşekkür etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.