Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Şirvan’da Köy Ziyaretlerinde Bulunarak, Güvenlik Korucuları İle Bir Araya Geldiler
banner229

 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, Şirvan İlçemize bağlı köyleri ziyaret ederek,güvenlik korucuları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ankara’daki temaslarının ardından AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, Kesmetaş  (Qadis) ve Oya (Zınzıq) köylerine ziyaret gerçekleştirerek, köylerde taziyelere katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.

GÜVENLİK KORUCULARINA ZİYARET

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte daha sonra güvenlik korucuları nöbet yerlerinde ziyaret ettiler.
Şirvan ilçemizin değişik noktalarında nöbet tutan güvenlik korucularını ziyaret eden Ören ve Olgaç, onlarla beraber çay içerek sohbet etti. 

Ören yaptığı açıklamada, “Görevleri başında hizmet veren güvenlik korucularımızı ziyaret ederek, Sorunlarını dinleyerek hoş bir muhabbette bulunduk. Rabbim ülkemizde birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.