Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Baykan Çevre Yolunda İncelemelerde Bulundular
banner229

Siirt’in Baykan ilçesi yoğun trafiğin yol açtığı tıkanıklık ve olası kazalardan yakın zamanda kurtuluyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve teşkilat mensupları ile birlikte Baykan ilçemizde incelemelerde bulundu. 

Osman Ören yaptığı açıklamada; Baykan merkezinde trafiği rahatlatmak için çalışmalarını yaptığımız çevre yoluna incelemede bulunduk. 
Halen Doğu Anadolu ile İran ve bazı Türki Cumhuriyetleri ile Güneydoğu ve Akdeniz Bölgelerine bağlayan yolun ilçenin tam ortasından geçtiğini belirten Milletvekili Osman Ören şöyle dedi “Baykan ilçemizin yıllardır istimlak nedeniyle yapılamayan çevre yolunun tamamlanma aşamasına geldiğini ve yakın zamanda hizmete açılacağını duyurdu. 

Uluslararası ve illeri birbirine bağlayan önemli bir konumda olan 1361 M uzunluğundaki çevre varyantının Baykan ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Ulaştırma Bakanımız olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.