Bu haber kez okundu.

Olğaç: Siirt'in Tüm Sorunlarını Halkımızla Birlikte Çözeceğiz 
banner229

Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Her Gün Bin Kişiyle İftarda Bir Araya Geliyor!

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Ramazan ayı nedeniyle her gün bin kişiyle iftarda buluşup, projelerini anlatıyor.

Başkan Adayı Ekrem Olğaç, beraberinde AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Siirt eski Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ile birlikte bir düğün salonunda bir araya geldiği yüzlerce aileye projelerini anlattı.

Ekrem Olğaç: Siirt'e Gerçek Belediyeceliği Getireceğiz

Siirt'in sorunlarını burada yaşayan bir birey olarak çok iyi bildiğini ifade eden Başkan Adayı Olğaç, "Siirt'imizde işsizlik, yol ve otopark sorunu olduğunu biliyoruz ve bunun çözümleri için projelerimiz hazır. Bu sorunları halkımızın ve hükümetimizin desteğiyle hep birlikte çözeceğiz.
1 Nisan itibariyle Siirt'in tüm sorunlarını gerçek belediyecilik anlayışla çözeceğiz. Halkımızın bundan şüphesi olmasın." İfadelerini kullandı.

Başkan Adayı Olğaç, iftar programına davetlerini geri çevirmeyen Siirt halkına teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.