Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERDEN SİİRT VERGİ DAİRESİNE ZİYARET
banner229

35. Vergi Haftası kapsamında öğrenciler Siirt vergi dairesini ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergi ahlakının oluşturulması amacıyla vergi farkındalığını arttırmak için Eşref Bitlis Ortaokulu ve Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri vergi dairesini ziyaret ederek, vergi haftasını kutladılar.

Öğrencileri karşılayan Siirt Vergi Dairesi Müdürü Bülent Bilici ve Gelir Müdürü Ali Savaş Altunç öğrencilere vergi dairesini dolaştırıp, vergi dairesi servislerinde vergi toplanma amacıyla ilgili bilgi verdiler.

Siirt Vergi Dairesi Müdürü Bülent Bilici ve Gelir Müdürü Ali Savaş Altunç, vergi dairesinde yapılan işlemler yerinde gösterilmek üzere Vergi Dairesi Müdürlüklerinde servisler gezdirilerek yapılan iş ve işlemler öğrencilere anlatıldı.

Ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.