Bu haber kez okundu.

Nihat Özdemir'in Acı Günü! Kız Kardeşi Ayşegül Şarer Hayatını Kaybetti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Limak Holding Onursal Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türk Müteahhitler Birliği eski başkanı Nihat Özdemir kız kardeşi Ayşegül Şarer’i kaybetti.

Özdemir’in kız kardeşi Şarer için ikindi namazını müteakip Ankara'daki Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı. 

Kılınan cenaze namazının ardından Şarer’in naaşı defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü. 

Cenaze namazına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı.

SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Guven Kuzu yayınladığı taziye mesajında; “Odamız Meclis Başkanı ve Limak Holding Onursal Başkanı Sn. Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Güven Kuzu / Siirt TSO Başkanı

Medya Siirt olarak Merhume Ayşegül Şarer'e Allah'tan rahmet; Sayın Nihat Özdemir'e, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.