Bu haber kez okundu.

NEVRUZ BAYRAMI SİİRT’TE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
banner229

Nevruz Bayramı Siirt Valiliği himayelerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Türk dünyasının ve dünya tarihinin en eski bayramlarından biri olan nevruzun tanıtılması konuya ilişkin değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılması ve gençliğimizin insan ve doğa sevgisini, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirerek milli, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak, yetişmelerini sağlamak amacıyla Siirt Valiliği himayelerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda 21 Mart Perşembe günü Saat: 10’da düzenlenecek olan Nevruz Bayramı etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Örs ve Çekiçle Demirin Dövülmesi, Nevruz Ateşinin Yakılmasının ardından, Def Grubu Dinletisi ve Halkoyunları ekibinin gösterisi ile sona erecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.