Bu haber kez okundu.

Murat Şeker, Yeniden Memur Sen İl Temsilciliğine Seçildi
banner229

Memur-Sen'e bağlı Siirt'te teşkilatlı sendikaların şube yönetimleri tarafından daha önce de görevi yürüten Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şeker’in görevine devam etmesi oy birliği ile kabul edildi.

Murat Şeker ve yeni yönetimi 2023-2027 yılları arasında ilimizde Siirt Memur-Sen İl Temsilciliği yönetimi olarak görev yapacak.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Murat Şeker "Yıllardır uyum içinde çalıştığım başkanlarımla birlikte tekrar bana verilen bu kutlu davanın bayrağını şube başkanlarımın destekleriyle birlikte en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. İlimizde üyelerimizin kazanımlarını artırmayı ve onların özlük ve sosyal kazanımlarını daha da ileri taşımak anlamında mücadelemizi sürdüreceğiz.

Şeker, Memur Sen'e bağlı tüm sendika başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtip sonucun hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.