Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk'ten Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Cantürk yayımladığı mesajında “Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, kardeşçe kucaklaşılan çok özel ve güzel günlerdir.

İnsanları birbirlerine yaklaştıran, topluma umut, sevgi ve huzur veren bu özel günlerde başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizleri ve yardıma muhtaç insanları gözetmeli, onlara yardımcı olmalı ve gönüllerini almalıyız.

Biliyoruz ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Kurban Bayramı'nın verdiği güzel duyguların bölünmez bütünlüğümüze, birlik ve beraberliğimize vesile olması öncelikli temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit yakınlarımızın, gazilerimizin tüm İslam aleminin, milletimizin ve Siirtlilerin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kesilen Kurbanların makbul olmasını, yapılan ibadetlerin kabulünü temenni ediyorum. Allah, milletimizin ve devletimizin sırtını yere getirmesin, birlik, beraberlik ruhunu ve kudretini daim etsin" açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.