Bu haber kez okundu.

Meteorolojiden Siirt İçin Kar Uyarısı
banner229

Siirt’te kent merkezinde yarın kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji’nin son tahminlerine göre yarın kent merkezinde kar yağışı bekleniyor. 
Meteoroloji ve AFAD yarın için uyarılarda bulunurken aynı zamanda Cuma  günü gelecek yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası için de uyarılarda bulundu.
Meteoroloji tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekildedir: “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (31.03.2023 Cuma) yüksekleri başta olmak üzere Siirt’ in batı ilçelerinde (Merkez, Kurtalan, Baykan) (10-20 cm üzeri); Siirt’in doğu ilçeleri ( Şirvan, Tillo, Eruh, Pervari) ile Şırnak çevrelerinde (Merkez, Güçlükonak, Silopi, Uludere, Beytüşşebap) (20 cm üzeri) yoğun kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.