Bu haber kez okundu.

Mervan Gül'den Bakan Dr. Osman Aşkın Bak'a  ve Efkan Ala’ya Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'yı makamlarında ziyaret etti.

AK Part Milletvekili Mervan Gül,Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek ilimiz il,ilçe ve beldelerimizin talepleri konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

Mervan Gül, Sayın Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a  yakın ilgisi ve alakası için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekili Mervan Gül’e yatırım ve taleplerle ilgili gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

EFKAN ALA’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Genel Başkan Vekili  Efkan Âlâ ile AK Parti Genel Merkezde  bir araya geldi. 

Mervan Gül, Sayın Başkanımız Efkan Ala’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.