Bu haber kez okundu.

Lokkum Et- Tatlı’nın Açılışı Yapıldı
banner229

Yeni mahalle Turan Beyazıt Caddesinde hizmete giren Lokkum Et- Tatlı’nın açılışı yapıldı.

Lokkum Et- Tatlı’nın açılışına Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük ve davetlilerin katılımı ile açılışı gerçekleşti. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Lokkum Et- Tatlı’nın sahipleri olan genç kardeşlerime başarılar diliyor, bu iş yerinin kendilerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan duanın ardından kurdelenin kesilmesiyle Lokkum Et- Tatlı faaliyetine başladı.

Lokkum Et- Tatlı

Eşsiz lezzetleriyle,Mükemmel tatlılarıyla,Estetik mekanı ile,Üstün hizmet anlayışıyla,Güler yüzlü çalışanlarıyla,Temizliği ile, Nezih ortamıyla,İtibardan tasarruf edilmez anlayışıyla, Siirt'de ilk defa Lokkum Et-Tatlı olarak hizmetinizde.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.