Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Belediye İş Sendikası Siirt Şubesi ile Kurtalan Belediyesi arasında 3 yılı kapsayacak olan, toplu iş sözleşmesi imzalandı.  

Toplu iş sözleşme imza törenine Kurtalan Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Belediye iş sendikası Siirt Şubesi Halit Akınay, Belediye İş Sendikası Şube Mali Sekreteri İsmail Özer katıldı.
Kurtalan Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Kurtalan Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin; "Biz Belediye olarak her zaman işçiden ve emekçiden yanayız. Proje ve çalışmalarımızda en fazla alın terini işçi kardeşlerimiz döküyor. Biz alın teri döken, emek veren her insanın yanındayız. Emek en yüce değerdir.

Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, belediyemizin imkanları dahilindeki en üst orandır. Sözleşme süresince uzlaşmacı tavrından dolayı Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay’a teşekkür ediyor, sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Kurtalan Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Kurtalan Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin ‘e teşekkür ederek, toplu iş sözleşmenin Kurtalan  Belediyesi çalışan üyelerine hayırlı olmasını diledi. 

Kurtalan Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar. 

İMZALANAN SÖZLEŞMEYE GÖRE; 

Yakacak yardımı- Doğum yardımı- Ölüm yardımı- Yemek yardımı- Öğrenim yardımı- Bayram yardımı- Aile yardımı-Giyim yardımı-1 Mayıs ve Newroz bayramı yardımı- 112 Günlük ikramiye- 90 kuruş Kıdemlilik zammı- Direksiyon primi ve Sorumluluk zammı-

Günlük Yevmiyeler- Endüşük: 450 - en yüksek 580 TL ye çıkarılmıştır


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.