Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi Eşbaşkanlarından Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Siirt Belediyesi Eş Başkanı seçilen Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kurtalan Belediye Eş Başkanları, Ali Rıza Bingöl, Sadiye Aktin ve Kurtalan DEM Parti İlçe Örgütü Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kurtalan Belediye Eş Başkanları ve Kurtalan DEM Parti İlçe Örgütünü ağırlayan Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Siirt Belediye Eş Başkanları, Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’e yeni görevlerinde başarılar dilediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.